Diensten

Meubelmaatwerk

BABO is gespecialiseerd in maatwerkmeubilair. Droom je al jaren van een inloopdressing? Wil je je keuken of je badkamer volledig herinrichten met kasten op maat? Of wil je bureaus en zitbanken laten maken voor je bedrijf? Wij realiseren kasten en meubels op maat van je opbergnoden en wensen, die zowel praktisch als esthetisch een meerwaarde zijn voor je interieur. Zo brengen we harmonie in je woning en geniet je van een interieur waarin élk detail klopt.

In ons modern uitgerust atelier produceren we alles zelf. Daarna zorgen we voor een feilloze installatie, met respect voor je materialen. We zorgen ervoor dat alles tot op de millimeter klopt en benutten de beschikbare ruimte optimaal. Geen verloren hoeken en kanten, maar slimme en discrete opbergoplossingen op maat. Ultrafijn afgewerkt met duurzame materialen, in de stijl die je beoogt. Of je nu van strak, landelijk of modern houdt.

Uniek maatwerk voor je interieur? Neem contact op voor een offerte.

Doorheen de jaren investeerden we in een hoogtechnologisch machinepark waardoor we sneller, veiliger en efficiënter werken. Dat resulteert in unieke ontwerpen met een hoge afwerkingsgraad.

Afspraken zijn heilig. We houden ons stipt aan de planning en bezorgen je regelmatig updates over de voortgang van je project.

Ons team bestaat uit doorwinterde specialisten en gedreven vakmensen. Samen gaan we tot het uiterste voor jouw project.

Ontdek onze meubelmaatwerk projecten