Diensten

Totaalinterieur

Is je interieur aan een opfrisbeurt toe? Of heb je net gebouwd en wens je een unieke totaalinrichting voor je woning of bedrijf? Wij beschikken over alle knowhow om je project tot in de puntjes af te werken. Of het nu om een kleine verbouwing gaat of om het plaatsen van trappen, deuren, muurbekleding of kasten op maat. Samen bekijken we de mogelijkheden qua ruimte, materialen, kleuren, vormen en afmetingen.

We zorgen voor een eigentijdse en praktische inrichting, die afgestemd is op je smaak en je budget. Jouw visie staat voorop, maar we geven je ook waardevol advies op basis van onze ervaring. Zo haal je het maximum uit je interieur en maken we van je huis echt een thuis. Ook bedrijven profiteren maximaal van onze expertise. Je interieur is je visitekaartje en je medewerkers presteren het best op een plek waar ze zich goed voelen. BABO begeleidt je van a tot z en zorgt voor een aangename werkomgeving.

Klaar om je interieur naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op voor een offerte.

In ons atelier werken we met duurzame materialen en zonder tussenpersonen. Zo waken we over de kwaliteit en garanderen we een onberispelijk eindresultaat.
BABO ontzorgt je van ontwerp tot oplevering. We slaan een brug tussen de architect en de aannemers en volgen je project haarfijn op. 

Ons team bestaat uit doorwinterde specialisten en gedreven vakmensen met gouden handen. Samen gaan we voluit voor je project. We werken alles piekfijn af en zorgen voor een naadloze installatie op de werf.

Ontdek onze totaalinterieur projecten