Diensten

Totaalrenovatie

Heb je een huis gekocht dat je wilt renoveren? Droom je van een nieuwe keuken of badkamer? Of wil je jouw bedrijfspand volledig herinrichten? Reken dan op onze jarenlange expertise. BABO renoveert je woning, handelspand of bedrijf van ruwbouw tot afwerking. Diversiteit is onze sterkte. Je vindt alles onder één dak, waardoor je een zee aan tijd wint en met slechts één partij in zee hoeft te gaan. Of je nu een particulier, een ondernemer, een aannemer of een architect bent.

Onze renovatie- en interieurafdeling zijn naadloos op elkaar afgestemd. Eens je wensen op papier staan, gaat het ruwbouwteam voor je aan de slag. Beton gieten, metselwerken, rioleringen leggen, steunbalken plaatsen of sanitaire toestellen aansluiten? We doen het allemaal. Daarna verzorgt het interieurteam het binnenschrijnwerk. Scheidingswanden, deuren, trappen, wandbekleding en kasten -alles wordt volledig op maat voor jou gecreëerd. Voor alle andere werken slaan we de handen ineen met gelijkgestemde partners, die dezelfde kwaliteit nastreven. Zo bieden we jou een totaalplaatje en krijg je meer dan je verwacht.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Dankzij onze jarenlange ervaring schakelen we snel en efficiënt. Ons bedrijf draait als een geoliede machine en daar pluk jij als klant de vruchten van.
Bij ons krijg je alles zwart-op-wit. Je geniet van een persoonlijke aanpak en een vlotte service. Met respect voor je wensen en je budget.

Afspraken zijn heilig. We houden ons stipt aan de planning en bezorgen je regelmatig updates over de voortgang van je project.

Als experts in ons vakgebied volgen we de laatste trends, evoluties en technieken uit de bouwwereld op de voet. Zo garanderen we innovatieve en toekomstgerichte oplossingen, die perfect aansluiten bij je wensen. 

Ontdek onze totaalrenovaties projecten